Undervisere

Steffen Bay web Steffen Bay er kursusleder på Kolding Sommer Gospel og er vild med gospel. Steffen er uddannet på Det kgl. danske Musikkonservatorium i København. Steffen leder til dagligt gospelkorene “South City Gospel Choir” og “Bredballe Gospel Choir”.
Her ud over er han engageret som sangskriver og producer og er instruktør på forskellige gospelworkshops rundt omkring i Danmark.
Ruth Waldron,, UK. Ruth er en fantastisk sanger og instruktør! Ruth har været i Danmark adskillige gange, og hun er efterhånden et kendt og elsket navn inden for gospel i DK. Ruth er fra London, hvor hun til daglig er travlt optaget som sanger og korinstruktør. Ruth har en begejstring og en udstråling som gør hende til noget helt specielt – vi kan roligt love dig, at du har noget at glæde dig til
John Fisher, UK. John er et stort navn i gospelmiljøet i England. Han er kendt som grundlæggeren af IDMC som er en anderkendt soul/gospel gruppe med flere albumudgivelser bag sig og internationale turneer. John er en fantastisk sanger og korleder og formår at få det bedste frem i de sangere han arbejder med!
John har bl.a. arbejdet med Chaka Chan, Denise Williams, Ronan Keating, Cece Winans, Graham Kendrick…
Laura Kjærgaard Det er anden gang Laura er med på Kolding Sommergospel og vi er super glade for at have hende med igen på lærerholdet. Laura Kjærgaard er en erfaren og efterspurgt instruktør som har optrådt som solist ved en lang række gospelworkshops og festivaller i hele landet.
Laura Kjærgaard blev kendt i Danmark, da hun i DR’s første sæson af  X Factor fik en flot andenplads.
Det har altid været Laura Kjærgaards passion at synge gospel, og hun har en energi, indlevelse og et humør, der smitter helt ned på de bagerste rækker. Laura er instruktør på fælleskoret samt på to forskellige solistworkshops.
Poul Poul Jeznach Madsen arbejder til daglig som lærer på Sønderskov-skolen. Meget af hans undervisning foregår i skolens musiklokale, hvor der arbejdes med samspil på alle niveauer – svedig rock og sukkersød popmusik – og  spændende musicalprojekter.
Han har spillet musik stort set hele sit liv i forskellige bandsammenhænge. Lige nu bliver de musikalske kræfter brugt på at spille i Sønderborg Frikirkes lovsangsband, tenorsang i New Hope Gospel Choir og som guitarist og bassist ved forskellige gospelarrangementer.
May May Jeznach Madsen er korleder for tre gospelkor i Sønderborg: New Hope Gospel Choir, Hearts of Gospel og Gospel4Kids. Hun laver gospelworkshops – for firmaer, institutioner, konfirmander, andre kor m.m. Udover det arbejder hun med at undervise i sang – både børn og voksne. ALLE kan synge og ALLE burde synge meget mere – er grundlæggende bag hendes undervisning. May underviser også i musikskole og har lang erfaring som underviser både i folkeskolen, friskole og gymnasiet. May brænder også for at lave gospelgudstjenester og for at arbejde med kirke på en anderledes måde
Louise Louise Elisabeth Jensen arbejder bl.a. på Horsens Ungdomsskole, hvor hun laver forumteater for unge mellem 11-18 år. Hun er også manuskriptforfatter og instruktør på “Moses – en gospelmusical”, som blev sat op i 2013 i samarbejde med Steffen Bay. Hun arbejder også som instruktørassistent på Palsgaard Sommerspil og synger i trioen “Tuxen, Elkjær og Jensen”.

Leave a Reply